4-Dagers Opplevelse

I denne fire-dagers pakken tar vi turen over den store arktiske tundraen kjent som Finnmarksvidda.

Den første dagen handler det om å lære det grunnleggende og forberede deg på de kommende turene. Ved ankomst får du et rom og nødvendig klær og utstyr for ekspedisjonen over fjellet. Kort tid etter ankomst vil vi ta en liten hundesledetur i nærområdet slik at du kan bli kjent med utstyret og hundespannet ditt. Alt vi gjør i dag vil få de neste to dagene til å gå så bra som mulig, slik at du kan fokusere på å nyte turen over vidda.

Dag to drar vi på vår ca. 30 km lange reise over Finnmarksvidda til ei fjellstue hvor vi skal overnatte. Det første vi gjør er å spise en god frokost før vi begynner å klargjøre hundespannene våre. Hver enkelt vil være ansvarlig for å gjøre eget spann klart for dagens eventyr ved å sele på hundene og koble dem til sleden.

Det er da magien skjer! Både mennesker og huskyer begynner å fylles med spenning når starten av turen er i sikte. Før du vet ordet av det, er det på tide å løfte ankeret og la hundene guide deg inn i fjellet. Ved ankomst til fjellstua er vår første prioritet å ta vare på hundene våre.

Dette inkluderer fôring, kosing og sjekk av hundene for å være sikker på at de har det bra. Vi spiser lunsj rundt bålet og slapper av før vi sjekker inn for overnatting og middag på fjellstuen.

På dag tre skal vi tilbake til Holmen. En tur på ca. 30 km venter deg og spannet ditt når vi krysser vidda på nytt. Når vi kommer ned fra fjellet pakker vi bilene og tar turen tilbake til Holmen, hvor en 2-retters middag, en varm dusj, og badstue og jacuzzi venter på deg.

Tilgjengelige avreisedatoer:

– 4. februar

– 18. februar

– 25. februar

– 17. mars

– 24. mars

– 31. mars

Per voksen
Fra 14.500 NOK
Per barn
Sesong
Jan - Apr
Varighet
4 Dager
Gruppestørrelse
<12
Self Ride
Inkluderte måltid

BESTILL ONLINE

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Searching Availability...

Guest Stories

From Our Tripadvisor REviews

Absolutely amazing 😊

Dogsledding is by far "the activity" you should try if visiting Northern Norway, and Holmen Husky is the right provider! Enjoyed it so much, loveble huskies and very friendly and knowledgeble guides. Bravo!

- Maria

Tremendous, Fantastic and superb. Exhilarating experience!

We weren't sure what to expect but we wanted to have an inroad into the husky lifestyle and experience. We chose well. Beautifully committed and passionate guides and facilitators made this experience a highlight of our full holiday experience. You get to ride the sleigh in train formation, we did a night and morning run and enjoyed both for different reasons. Do the night one first and marvel at where you were the next time.

- Nigel