hundekjøring

Turer med Holmen Husky

Vi tilbyr deg gode og lærerike samtaler med våre hundekjørere, opplevelser i vill og urørt natur, og et minnerikt møte med våre Alaska huskyer. Hos oss har du nemlig muligheten til å være ute i naturen året rundt. På vinteren kjører vi turer med hundeslede, og på høsten tar vi deg med på tur i en av våre vogner.

1. Desember - 30. April

Hundesledetur 2.5 time opplevelse

Opplev en smakebit av hundekjøring med oss her i Alta. Du vil få muligheten til å kjøre, samt hilse på alle hundene våre. Etter turen samles vi rundt bålet i vår Lavvo der guiden forteller historier om livet som hundekjører.

book tur
17. desember - 15. Mars

Dagstur opp Altaelva 5 time opplevelse

Når elveisen har stabilisert seg i februar har vi gleden av å ta med gjester på dagstur opp Altaelva. Denne turen er for deg som ønsker litt mer enn en smakebit av hundekjøring.

book tur
15. September - 31. Oktober

Hundevogntur 2.5 time opplevelse

På høsten før snøen legger seg er vi allerede godt i gang med treningen med hundene våre. Opplev vognkjøring gjennom høstkledd natur med våre firbeinte atleter.

book tur
01.Juni - 30. September

Kennel Besøk

Huskyene våre blir forelsket på et øyeblikk, så forbered deg på klemmer, kyss og kos på første date. Vårt kennelbesøk gir deg et innblikk i det sosiale livet i hundegården. Hunder er menneskets beste venn, og vi er stolte av å vise frem våre hunder. Vi ville i ikke vært i stand til å leve ut drømmene våre hvis det ikke var for at hundene våre deler samme lidenskap som oss.

book tur