Overnatting

Overnatting

Hos oss kan du overnatte i lett tilgjengelige og naturnære omgivelser som er et unikt utgangspunkt for arktiske opplevelser i Alta. Ta en pause fra hverdagen ved å ta del i vår lidenskap.

Lavvo

I ærefrykt under nordlyset der du kun hører lyden av den brennende ilden i ovnen og den ulende flokken. Tærne dine er godt pakka inn under den varme og myke dyna der du ligger lunt i sengen, klar til å lukke øynene etter å ha tilbrakt dagen på eventyr.

Les Mer

DomeN

Den vanligste geometriske formen som finnes i naturen er en sekskant. Bikuber, snøflak og øyenstikkere har alle denne femsidige formen innlemmet i deres eksistens. Arctic Dome er et glamping-konsept inspirert av mønstrene vi kan finne i naturen rundt Holmen Husky.

Les Mer

Låven

Det som en gang var hjemmet til gårdsdyr på begynnelsen av 1900-tallet, vår låve som nå hjertet av all virksomhet på Holmen Husky. Dette er vår møteplass, vår sosiale arena og inngangsporten til de finere sidene ved å bo i en hundegård. Låven, som huser den rustikke restauranten bygget av naturmaterialer, representerer vår tradisjonelle norske hyttekultur her i nord. Med mange av de originale funksjonene på plass, vil du garantert bli overveldet med en følelse av hygge.

Les Mer

Spa

Varmen fra vannet, lyden av bobler, lukten av frisk luft og følelsen av å være akkurat der du skal være. Holmen Spa er et sted for velvære og samtidig mimre tilbake på alt du har opplevd på dine eventyr gjennom en hel verden av uvirkelige kontraster.

Les Mer